Samenwerking met Sanoma Startpagina

De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl), is samen met Startpagina, een onderdeel Sanoma Media Netherlands groep, een exclusieve samenwerking aangegaan. Het resultaat is nieuwegein.startpagina.nl. De Digitale Stad Nieuwegein is een van de oudste ‘digitale steden’ van Nederland. Met zijn 18 jaar is het een volwassen lokale nieuws- en communitywebiste – en een begrip in de regio. De samenwerking van De Digitale Stad Nieuwegein met Startpagina is voor beide partijen een interessante manier om het bereik van de wederzijdse sites te vergroten.

Daarnaast kan De Digitale Stad Nieuwegein ook een meerwaarde betekenen voor de content van Startpagina. Waar de bekende verwijzingswebsite van Sanoma vooral links plaatst, zal pen.nl voor feeds met nieuws en andere informatie gaan verzorgen voor nieuwegein.startpagina.nl, om zo de online community in en rond Nieuwegein beter van nieuws en achtergronden te kunnen voorzien.

Daarnaast is de samenwerking tussen De Digitale Stad Nieuwegein en Startpagina ook interessant voor adverteerders. Beide platforms zullen in de nabije toekomst samen gaan werken op het gebied van online reclame, wat het bereik van adverteerders binnen hun lokale doelgroepen sterk kan vergroten.

Martin Reijmerink, eigenaar en oprichter van De Digitale Stad Nieuwegein: ‘We kijken uit naar de samenwerking en de mogelijkheden die voor beide partijen heeft. We staan open voor alle ideeën’. Klik op het videocameraatje hieronder voor het TV-spotje dat momenteel loopt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk